Kirjaimellisesti vuosi 2010 laitetaan pakettiin ihan kohta. On jo jouluviikko, aatto on ihan ovella. Vuosi on ollut tapahtumarikas, mutta kulunut niin vauhdilla. Vastahan olimme Tanskassa maailmannäyttelyssä ja nyt sitten jo viikko sitten joulukuisessa, perinteisessä messarissa... Muualla emme tässä välillä sitten ehtineetkään käymään, mutta empä nyt tiedä, messarin joulukuinen jouluyllätys kun ehkä lohdutti, että kaikki missatut syksyn näyttelyt jäivät tällä kertaa välistä ;)

Välikirjoitus: Olimme ehkä yrittäneet hieman syksyllä keskittyä mm. tokoon, joskin laihoin tuloksin... Toisaalta taas yksi näyttely jouduttiin aivan viime tipasa perumaan, vaikka sinne oli jo ilmottaudttukin, kun Heilillä rupesi oikea sylkirauhanen oireilemaan ja jouduttiin syömään muutamakin antibioottikuuri :(

Mutta, nyt oltiin siis päästy messariin asti, vaikka sielläkin Heili oli hieman vajaakuntoisena (eli -kyntisenä), sillä tapaturmaaltis kun tollainen turbo on, niin oli Heili kerennyt kynttensä lohkaisemaan, vaikkei onneksi sitä aristanut yhtään. No, olin hieman ajatellut säästää ja ilmoitin Heilin vain siihen tärkeämpään viikonlopun näyttelyyn, Voittaja 2010 -näyttelyyn. Karjiksia oli ilmoittautunut 25, paikalla oli 23. 

Tuomari Philip John, Intia

Heilin arvostelussa lukee:

Soundly build bitch. Good head & expression. Nice topline. Well angul. Could move with little more drive, but is typey and sound.

Nuo ERI1 PN1 Sert Cacib Rop Voittaja 2010

Kyseisen näyttelyn jälkeen Heili on siis virallisesti V-10 Worrigal Hero Haylee :) Myös cruftsiin aukeni tie, mutta luulempa että se jää välistä, vaikkeihän sitä tietysti tiedä :D

Olin kyllä ihan puulla päähän lyöty tästä iloisesta, mutta osottamattomasta jouluyllätyksestä! Onhan Heilin ihana äitimuori Hanna toki moninkertainen V onkin, samoin kuin pappa Pojukin. Vielä kun sisko Elsa oli viime vuonna V, niin josko se "pikku" Heilikin sitten ihan oikeastikin ihan nätti olisi :)

Tässä vielä kuva Heilistä messarin kehässä