Kirjoitan tähän nyt heti alkuun, MISTÄ pitikään kirjoitella:

  • Heilin treenit
  • Porin näytelmät
  • remppakuulumisia

TREENIT

Mä taisin tehdä sen, eli ilmoittaa Heilin meidän ekaan tokokokeeseen, huisia!

Paikkamakuuta ollaan nyt viime viikkoina vahvistettu. Tai siis lähdetty melkeen nollasta, sillä mä tajusin, ettei mun koira pysynytkään paikallaan. Toisin sanoen, sitä ei oltu varmaan ikinä pidetty kahta minuuttia paikoillaan maassa (*nolostushymiö*) Meillä kun noi treenit yleensä on keskittyny aina vaan vireen ylläpitämiseen ja siksi ollaan paljon tehty leikitystä jne. Mistä tulikin nyt mieleeni, näin sivujuonteena, että TVA Porin saalisleikkikurssi viime viikonloppuna oli meille hyvin antoisa ja sieltä saikin paljon hyviä vinkkejä esimerkiksi siihen saalislelun palautukseen liittyen :D Meillähän koira siis on aina palkkaantunut erinomaisesti, mutta sit hieman hallinnan puutetta ja koira lähtee viilettää sen Rrrrakkaan Wubban kanssa ympäri maita ja mantuja... Jospa sekin siitä sitten. Joskus. :)

Tässä pari leikkikuvaa Jokke-veljeni kanssa. Hauska parivaljakko :D

Tokotreeneissä ongelmia tuottavat toistaiseksi MYÖS seuraamisen oikealle kääntyminen ja hieman liikkeestä seisominen. Nääkin on semmosia häiriön puutteesta johtuvia juttua. Jos on häiriötä, eikä voi palkata (koetreeni) -> vire tippuu -> huomio tippuu. Ratkaisu olis siis palkata häiriössä. Siispä näin.

 

PORIN RYHMÄNÄYTTELY 1 & 5 (8.-9.5.2010)

Heili oli jälleen Erittäin Hyvä mut ei täydellinen.... Mutta esiintyi kyllä oikein hyvin, mistä olen tyytyväinen :) Jatketaan, sano mummo lumessa.

Kuvan (c) Niina Kälvinmäki

Noriko oli myöskin ilmoitettu näin lähinäyttelyymme äitienpäiväksi. Kannatti tulla! Noriko kahden vuoden näyttelytauon jälkeen Val ERI PN1 VSP! Onhan se ihan kaunis edelleen <3

Kuvan (c) Markku Poskiparta

 

REMPPA

Sit vielä hieman remppakuulumisia. Meillähän on siis ikuinen remppa. Keittiö valmistui tuossa jouluna, muttei siitäkään ole taidettu julkaista kuvia...? Seuraavana urakkana oli tossa "remppaloman" jälkeen sitten makkari, jonka kimpussa siinä toukokuu hurahtikin. Siinä välissä kerettiin vaihtamaan saunaan lasinen ovi, sekä nyt viimeisimpänä räjäyttämään alakerran vessa. Onneksi meillä siis on kaksikerroksinen asunto, niin on vessa yläkerrassakin... Jee. Alakerran vessaan tulossa siis kovalla vauhdilla uusi allaskaappi+allasyhdistelmä, joka ON todellakin mun (meidän) makuun! :D

Kevätterkuin Kolmen Kopla

Noriko, Puppe ja Heili :)