Helmiterveiset lumisesta Porista. Ollaan tässä katseltu, että _kuinka_ syvään lumihankeen toi Karja oikein juoksee frisbeen tai Wubban perässä. Ollaan sit todettu, et tosi syvään.

Satakunnan Kansan uutisissa oli huhuiluja, et kuka ois nähny sen joessa hämystelevän saukon, josta aina aamuisin on näkyvissä pikkuisia jalanjälkiä yhdeltä sulalta toiselle. No, tulkoot katsomaan Porkan Messualueelle, täällä se saukko pomppii hangessa aina iltaisin ;)))

Sitten treenikuulumisia. Mietin just tossa mm. eilisten "yksityisopetus-treenien" jälkeen, et pitäsköhän meidän välillä vähän ottaa tosissamme toi treenailu. Nyt alkoi tuntua, et jankataan sitä samaa perussoopaa paikallamme, eikä ikinä edetä mihinkään... En siis tarkota, et viel kisaamaan, ei todellakaan, mut nyt vaan tuntus siltä, et pitäs pikkuhiljaa alkaa vaatia tolta Hulivililtä. Se taitaakin oikeesti jo osata jotain, mamma vaan pistäs sen leikkimään leikkikehäänsä... Hmm, mammamaisuutta (lue:kukkahattuilua) ilmassa?!

Osaahan se hieno koira jo kaikenlaista. Nyt vaan vähän haastetta kehiin. Oikeestaan tarkkuutta tekniikkaan me tarvittas. Aina ei voi vaan juosta läpi.  Hakuilee ei sit päästäkää kuulemma ennenku lumet sulaa. Pientä treeniä ollaan otettu omalla poppoolla, vähän pohjustusta. Mut nyt ku miettii, ni voishan hakuaki pohjustaa vaikka kuinka paljon sisätiloissakin. Rullaa täystys opettaa ainakin. No noudon alkeethan pätee tietty siihenkin.

Kaikkee kivaakin on taas tulossa, kesän reissut on jo varattu ja sitä rataa. :) Ainiin, ja kohta on maaliskuun Tampereen näytelmätkin! Katsotaas mite' neidi' käy!